Winkel gesloten
Bel ons: +32 (0)13/33 60 23
Welkom, je kan aanmelden of registreren.

Decodomus Voor de leukste kamer

Hanglampen, staande lampen,  bureaulampen

Een groot assortiment aan originele verlichting voor een sfeervolle kinderkamer.

Aangezien Decodomus alle producten aanbiedt om een baby-, kinder- of jeugdkamer zo compleet mogelijk te maken, behoort ook verlichting tot ons assortiment. Wij beschikken over een groot aantal lampenkappen, hanglampen, wandlampen, staande lampen en zelfs kroonluchters die uw kinderkamer niet alleen verlichten, maar ook een decoratieve toets geven. Bent u op zoek naar sfeerverlichting of eerder naar een functionele lamp, zoals een bureaulamp? Dan bent u bij Decodomus aan het juiste adres!

De lampenkappen die bij Decodomus te verkrijgen zijn, zijn meer dan alleen verlichting: een lampenkap is een decoratief object dat sterk aanwezig is in een kamer en zodoende sfeer toevoegt. Daarom biedt Decodomus lampenkappen aan van Juul-design die er net zo over denkt. Aan de hand van dit merk biedt Decodomus met de hand gemaakte lampenkappen aan voor kinderkamers, maar ook voor tieners en zelfs voor volwassenen.

Deze lampenkappen beschikken over leuke, originele patronen en figuren en zijn beschikbaar in mooie kleuren. Elke lampenkap van het merk Juul-design worden volledig met de hand gemaakt in een atelier in Nederland, waardoor het merk zeer hoge kwaliteit kan bieden. Naast Juul-design biedt Decodomus ook andere lampenkappen aan die rekening houden met trends qua kleuren, vormen en verkrijgbare stoffen. Zo vindt u er bijvoorbeeld prachtige over-the-top lampenkappen van De Kunstboer, maar ook de Indische getinte Pearl lamp van Colourique, gedecoreerd met pailletten en parels. Daarnaast beschikken ook de hanglampen, wandlampen, staande lampen en kroonluchters van Decodomus over mooi geaccentueerde lampenkappen.

Qua hanglampen biedt Decodomus bijvoorbeeld bollampen en klemlampjes aan, maar ook strakke stallampen die beschikbaar zijn in verschillende maten en kleuren, namelijk zwart, roze, lichtblauw en lichtgrijs. De klemlampjes beschikken over dezelfde uitgebreide mogelijkheden voor de bijbehorende lampenkappen.

De wandlampen beschikken ook over lampenkapjes waarbij een ingenieus systeem gebruik wordt: de lampenkapjes zijn namelijk in de helft bijgewerkt zodat ze perfect tegen de muur aansluiten. Tot het assortiment van staande lampen behoren ook bureaulampen, wat natuurlijk onvergetelijk is voor kinderkamers waar ook in gestudeerd hoort te worden. Decodomus biedt flexibele bureaulampen aan van het merk Waterquest die zowel op het bureau kunnen gezet of geklikt worden of aan de muur kunnen gehangen worden. Het gaat om bureaulampen met een strak, eenvoudig design die in verscheiden subtiele en felle kleuren te verkrijgen zijn.

Daarnaast biedt Decodomus ook kroonluchters aan met 3 tot 6 armen. Het gaat om witte kroonluchters die zijn aangekleed met leuke en originele lampenkapjes. Deze retro kroonluchters fleuren een kinderslaapkamer helemaal op en geven een identiteit aan de kamer. De kapjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en zijn beschikbaar in elke kleur die u of uw kind wenst. De perfecte verlichting voor een unieke kinderslaapkamer!

Decodomus heeft ook een mooie collectie aan retro bureaulampen in tal van kleuren.

Decodomus, 15 feb 2014